HAKKIMIZDA - OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz, 2016 yılında Atatürk Ortaokulu binasında ikinci okul olarak eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz, Çiğli İlçesi Egekent Mahallesi'nde bulunmakta olup 23 öğretmen ve 2 idarecisi ile eğitim öğretime devam etmektedir. 2019/2020 eğitim öğretim yılında 194 öğrencisi ile eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okulumuz Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Sertifikası'na sahiptir.

Günümüzde çok hızlı değişimler, akıllara durgunluk verecek derecede bilimsel ve teknolojik gelişmeler yaşanmaktadır. Kültür düzeyi yükselen insanların sosyal anlayışları da toplumun bireylerden beklediği becerilerde farklılaşmaktadır. Bütün bunlar ise eğitim alanında değişim ve gelişimin hızla sağlanmasını gerektirmektedir. Değişimlere, yeniliklere ayak uydurmak ve bulunduğun noktadan daha ileriye gitmek şüphesiz ki planlı ve düzenli çalışmanın sonucu olacaktır. Misyonumuz, vizyonumuz ve hedeflerimiz doğrultusunda yapmış olduğumuz planlamalar geçmişte yol göstericimiz olduğu gibi şimdi yaptığımız planlama da geleceğimizin yol göstericisi olacaktır. Sevgi ve başarı dileklerimizle...

Yayın: 07.05.2020 - Güncelleme: 07.05.2020 14:18 - Görüntülenme: 514