Haz

Öğrencilere  sınıf bazlarında(5,6,7,8) kazanım kavrama ve  LGS deneme sınavları , performans değerlendirme çalışmaları uygulanıp ve sonuçları değerlendirilerek oklumuz sosyal ağlar üzerinden veli ve öğrencilere bireysel olarak duyurulması sağlandı.Sınav analizleri yapılarak eksik veya yetersiz konuların telafisi sağlanmaya çalışıldı.

Haz

Okuumuzda bulunan laboratuvarın  kullanışlı hale getirilmesi amacıyla , eksik malzemeler temin edilmeye çalışılıyor.

May

Okulumuzun sunduğu imkanlarını ,mezun başarılarını içeren bilgilendirici her türlü etkinlik , yarışma ,video ,afiş sunum , haber vb. öğrencilerimizin ve velilerimizin ulaşabileceği şekilde gerek okul web sayfamızdan gerekse okulumuza ait sosyal medya hesaplarından "sosyal medya sorumlusu" öğretmenlerimiz tarafından güncel olarak yayınlanmaktadır.  instagram hesabımız aşağıdadır.