“Journey into the deep space” İsimli Etwinning Projemiz

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Senem KÖLEMEN ve 7. sınıf öğrencilerimiz “Journey into the deep space” isimli etwinning projesini yürütmektedirler. Bu projeyle STEAM eğitim yaklaşımını ortaokul fen astronomi ünitesiyle bütünleştirerek uzay konusunu daha anlaşılır hale getirmeyi amaçlamışlardır. STEAM ; Çağdaş, teknolojilere hakim, matematik okuryazarı, kaydedilen hedefler çerçevesinde kendini iyi ifade edebilen, analitik düşünmeden ayrılabilen, yaratıcı ve bilgili olarak yetiştirilmesi açısından pek çok faydalı olan bir eğitim yaklaşımıdır.Öğrencilerimiz aynı zamanda hem web 2 araçlarını kullanmayı öğrenecek hem de farklı şehir ve ülkelerden öğrencilerle işbirliği yaparak kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır.

21-04-2024

Yayın: 21.04.2024 - Güncelleme: 21.04.2024 20:50 - Görüntülenme: 17